Start / Våra tjänster / Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning

Axcell tar hand om helheten med målet att skapa långsiktiga värden i din fastighet. Utifrån fastighetens förutsättningar och dina mål hjälper vi till att förvalta och utveckla din fastighet.

Ekonomisk och administrativ förvaltning

Med vår tjänst Ekonomisk förvaltning förenklar vi arbetet för bostadsrättsföreningens styrelse. Vi hjälper till med allt inom ekonomisk och administrativ förvaltning, som hantering av leverantörsfakturor, konteringar, budgetarbete och bokslut.

LÄS MER OM EKONOMISK FÖRVALTNING 


Kommersiell förvaltning

Axcell förvaltar fastigheter för kontor, lager- och logistikverksamhet samt butiks- och handelslokaler. Alltid med målet att skapa nöjda hyresgäster och besökare samtidigt som vi skapar lönsamhet för dig som fastighetsägare. Vi kan bland annat lösa hantering av hyresavtal, visningar av lokaler, förhandlingar med befintliga och nya hyresgäster samt hantering av försäkringsärenden.

LÄS MER KOMMERsIELL FÖRVALTNING


Underhållsplan

En av de viktigaste uppgifterna för styrelsen i en bostadsrättsförening är att sköta drift och underhåll av fastigheterna, för att förebygga att oväntade problem uppstår. Vi på Axcell upprättar er underhållsplan i Planimas webbtjänst och uppdaterar den löpande efter att vi genomfört besiktning av fastigheten.

LÄS MER OM UNDERHÅLLSPLAN

Behöver du hjälp med ekonomisk förvaltning?

Skriv in din plats så matchar vi dig med närmaste kontaktperson

        Referenser