Start / Våra tjänster / Teknisk Förvaltning

Teknisk förvaltning

Vi kan hjälpa till att förvalta, utveckla eller förbättra din fastighet. Axcells förvaltare och projektledare arbetar med kommersiell- och teknisk förvaltning, underhållsplanering, driftoptimering och utvecklingsprojekt i alla storlekar.

På Axcell har vi ett brinnande intresse för att utveckla och förbättra fastigheter. För oss handlar det om att optimera fastigheter utifrån både funktion, miljöaspekter och ekonomiskt värde. Våra projektledare arbetar med underhållsplanering, driftoptimering och utvecklingsprojekt i alla storlekar.

Vi kan hjälpa till med

  • Kommersiell- och teknisk förvaltning
  • Projektledning
  • Underhållsplaner
  • Utvecklings- och energisparprojekt 

 

Underhållsplan

En av de viktigaste uppgifterna för styrelsen i en bostadsrättsförening är att sköta drift och underhåll av fastigheterna, för att förebygga att oväntade problem uppstår. Vi på Axcell upprättar er underhållsplan i Planimas webbtjänst och uppdaterar den löpande efter att vi genomfört besiktning av fastigheten.

LÄS MER OM UNDERHÅLLSPLAN
 

Kommersiell förvaltning

Axcell förvaltar fastigheter för kontor, lager- och logistikverksamhet samt butiks- och handelslokaler. Alltid med målet att skapa nöjda hyresgäster och besökare samtidigt som vi skapar lönsamhet för dig som fastighetsägare. Vi kan bland annat lösa hantering av hyresavtal, visningar av lokaler, förhandlingar med befintliga och nya hyresgäster samt hantering av försäkringsärenden.

LÄS MER KOMMERsIELL FÖRVALTNING

Vill du veta mer om teknisk förvaltning?

Skriv in din plats så matchar vi dig med närmaste kontaktperson

        Referenser