Karriär

Människor avgör

Våra medarbetare är vår främsta tillgång. Genom personliga relationer, professionalitet och en hög servicenivå skapar vi mervärde för våra kunder. Axcell är ett expanderande företag och vi söker alltid engagerade och duktiga medarbetare som vill vara med på resan. Vår ambition är att både företaget och våra medarbetare ska växa och utvecklas.

Våra värderingar

Axcell Fastighetspartner är ett värderingsstyrt företag. Våra värderingar skapar en gemenskap och vi-känsla och styr hur vi arbetar i vardagen.

 • Personliga

  Vi tar ansvar både som individ och team. Vi arbetar med stort engagemang för att uppnå gemensamma mål.

   

 • Nytänkande

  Vi drivs av möjligheter till förbättring och utveckling. Vi är nytänkande inom teknik och erbjuder alltid den bästa lösningen.

 •  

 • Professionella

  Vi håller vad vi lovar och utför rätt saker i rätt tid, både externt och internt. Vi är tillgängliga och uppträder korrekt.

Vårt löfte

Vi gör det vi säger och håller vad vi lovar!

Träffa medarbetare

Här hittar du intervjuer med några av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba hos oss.

Vill du bli en i teamet på Axcell?

Axcell är ett expanderande företag. Vi söker alltid engagerade och duktiga kollegor som vill vara med på resan. 

Våra arbetsområden

Vi arbetar inom följande områden.

Fastighetsförvaltning

 Fastighetstekniker
 Fastighetsskötare
Projektledare
 Fastighetsekonom
Lokalvårdare

Ledarskap

Arbetsledare
Gruppledare
Verksamhetschef
Regionchef

Administration

Ekonomi
HR
Försäljning
Marknadsföring

Fördelar och förmåner

För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs med ditt jobb, både med arbetsuppgifterna och med kollegorna och organisationen i stort. Vi vill att du ska känna dig som en del av Axcell, det personliga företaget. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg anställning med bra villkor och förmåner.


Introduktion för
nyanställda


Interna och externa utbildningar 

Kollektivavtal 

Friskvårdsbidrag

Ersättning vid föräldraledighet

Företagshälsovård och hälsokontroller

Kaffe, te och frukt på kontoret  

En schysst arbetsgivare

Som medlem i Fastigo, Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation omfattas Axcells anställda av schyssta villkor, trygga och moderna kollektivavtal samt bra pensionslösningar. Det ger oss som arbetsgivare ett tydligt regelverk och trygga förutsättningar för anställningar och för personalfrågor.

Trainee och praktik

Vi erbjuder traineeutbildning för unga, ambitiösa tekniker som är i början av sitt yrkesliv. Hos får du alltid en lärorik och givande praktiktid som ger dig en bra inblick i arbetslivet.

Vi tar emot trainees löpande när vi har möjlighet. Traineeprogrammet pågår under 12 månader och innehåller introduktion, lärande i arbete (LIA), fördjupning och avlutning där en fortsatt framtid i Axcell Fastighetspartner diskuteras.

Kontakta chef på respektive ort om du är intresserad av trainee- eller praktikplats

Hållbarhet i fokus

Axcell har stort fokus på hållbarhet. Tillväxt måste vara hållbar på alla sätt. Därför arbetar vi med tre olika fokusområden där vi kan göra verklig skillnad och minimera de fotspår vi lämnar efter oss. Som medarbetare på Axcell är det viktigt att du vill vara med och göra skillnad för framtidens klimat. Hela koncernen är miljödiplomerad och vi arbetar enligt miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas.